Erasmus+ konkurs za studente: Ljetnji semestar na Univerzitetu u Alba Juliji




Erasmus+ konkurs za studente: Ljetnji semestar na Univerzitetu u Alba Juliji

Univerzitet Crne Gore raspisao je konkurs za razmjenu studenata osnovnih i master studija na Univerzitetu u Alba Juliji u ljetnjem semestru akademske 2022/2023, na osnovu institucionalnog sporazuma za kreditnu mobilnost u okviru Erasmus + programa.

Za mobilnost se mogu prijavljivati  studenti i  akademsko/administrativno osoblje Ekonomskog, Filološkog, Filozofskog i Fakulteta političkih nauka. Dostupna su četiri mjesta.

 Više detalja o prijavi i potrebnim dokumentima dostupno je na linku: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/19379/objava/157541-univerzitet-alba-julija-rumunija-rok-3-februar-2023

Studentima se preporučuje da posjete veb sajt Univerziteta domaćina (www.uab.ro), kako bi već u fazi prijave napravili izbor predmeta koje će slušati i polagati na stranom univerzietu, i koji će im biti priznati po povratku na matični fakultet. Prije odlaska na mobilnost, ukoliko su prihvaćeni od strane Univerziteta u Alba Juliji studenti moraju imati Ugovor o učenju sastavljen u saradnji sa prodekanom jedinice u čijoj je nadležnosti međunarodna saradnja i potpisan od strane istog.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.