El Colegio de México raspisuje konkurs za godišnji letnji program




El Colegio de México raspisuje konkurs za godišnji letnji program

El Colegio de México raspisuje konkurs za godišnji letnji program „International Summer Program“. Ovaj program kulturne razmene i učenja na međunarodnom nivou namenjen je prvenstveno studentima i diplomcima osnovnih i postdiplomskih studija društvenih i humanističkih nauka (meksikanci i studenti drugih nacionalnosti). Takođe, mogu biti primljeni i učenici završnih godina srednje škole.

Program će biti  održan na engleskom jeziku i nudiće predavanja posvećena analizi realnosti Meksika i Latinske Amerike u različitim oblastima studija iz centara za istraživanje univerziteta (istorija, lingvistika, politika, ekonomija, životna sredina i klimatske promene, i stanovništvo i urbanizacija). Važno je napomenuti da polaznici mogu slušati najviše četiri predmeta i uživati u kulturnim posetama glavnom gradu Meksika, kao i da će, uz ove teorijske predmete biti ponuđen kurs španskog kao stranog jezika (početni (A1), osnovni (A2) i srednji (B1)).

 Primljeni studenti biće obaviješteni puem e-maila i imaće najviše pet dana da potvrde svoje učešće u Programu. Skrećemo pažnju da će ovaj konkurs, o kome više možete saznati na https://summerprogram.colmex.mx/home.html, biti otvoren do 12. aprila 2019. godine.

Ukoliko je potrebno više informacija, mogu se zatražiti putem e-maila summerprogram@colmex.mx.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.