Treća međunarodna naučna konferencija iz oblasti turizma i ugostiteljstva




Treća međunarodna naučna konferencija iz oblasti turizma i ugostiteljstva

Tehnološki Institut Alexander iz Tesalonikija organizuje Treću međunarodnu naučnu konferenciju TOURMAN 2019 koja će trajati od 24. do 27. oktobra 2019. godine, u Solunu.

Tema ovogodišnje konferencije je “Turizam, putovanja i ugostiteljstvo na raskršću: Put naprijed”.

Program Konferencije obuhvata kvalitetna naučna istraživanja uz prezentacije iz referisanih radova, vrhunske govornike i okrugle stolove. Predviđeno je predstavljanje studentskih radova, kao i organizovanje doktorskih radionica, mogućnosti objavljivanja u posebnim izdanjima recenziranih časopisa, kao i nezaboravne društvene aktivnosti, uključujući izlete i terenske ture.

Potrebno je poslati sažetak (250 do 400 riječi) koji se ne smije istovremeno poslati drugom časopisu ili koristiti za drugu konferenciju.

Krajnji rok za slanje sažetka je 3. mart 2019, a šalje se preko EasiChair onlajn sistema na: https://easichair.org/conferences/?conf=tourman2019

Postizanje i održavanje uspjeha u budućnosti, bilo u oblasti privatnog ili javnog sektora, predstavlja veliki izazov za sve zainteresovane strane u turizmu.

Za dodatne informacije o konferenciji i / ili podnescima, kontaktirajte menadžera konferencije, dr Evangelia Stalika, na broj telefona: + 30-6974-152836 ili na e-mail adresu: conference@tourman.gr.

Više detalja možete pronaći u dokumentu na dnu strane ili posjetite veb stranicu konferencije na: http://vvv.tourman.gr

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.