Međunarodna konferencija o računarskom bioinženjeringu - ICCB 2019




Međunarodna konferencija o računarskom bioinženjeringu - ICCB 2019

Međunarodna konferencija o računarskom bioinženjeringu (ICCB 2019), osma po redu, biće održana od 4. septembra do 6. septembra 2019. godine u Beogradu.  

Konferencija ICCB 2019. će biti fokusirana na spajanje najnovijih i najrelevantnijih tema iz oblasti računarskog bioinženjeringa. To će uključivati računske metode za predviđanje kardiovaskularnih bolesti s naglaskom na biomehaniku, biomedicinski sastav za podršku u odlučivanju, data mining, personalizovanu dijagnostiku, obradu bio-signala, predviđanje strukture proteina, obradu biomedicinskih slika, analizu i vizualizaciju, računarstvo visokih performansa i nanomedicinu.

Očekuje se od 300 do 400 istraživača iz čitavog svijeta, kao i glavni govornici koji su lideri u ovoj oblasti.

Rok za podnošenje sižea na jednoj strani je 15. mart 2019.

Prihvatanje doprinosa do 1. aprila 2019.

Kompletan rad (nije nužno), konačna potvrda i prijevremena uplata (obavezno za autore) do 1. juna 2019.

Više o rokovima na linku http://www.iccb2019.kg.ac.rs/index.php/abstract-submissions

Radovi koji se podnose na doprinosne sesije biće pregledani od strane Naučnog odbora konferencije. Proces rada na pregledu će se obaviti online putem veb stranice Konferencije. Najmanje dva recenzenta procjenjuju svaki doprinos. Na osnovu svih dobijenih radova, Naučni odbor će izabrati one najrelevantnije. Autori će biti pozvani da pošalju proširenu verziju koja će biti objavljena u specijalizovanim časopisima nakon odgovarajućeg procesa recenzije. Zbornik radova će se sastojati od štampane knjige sažetaka i e-knjige koja uključuje samo potpune radove (u elektronskom formatu).

 

Autori trebaju poslati sažetak radova na sljedeći e-mail: iccb2019@kg.ac.rs

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.