Rektorat, 18.03.2019

Poziv za X Međunarodni simpozijum o inteligentnoj proizvodnji i sistemima uslugaPoziv za X  Međunarodni simpozijum o inteligentnoj proizvodnji i sistemima usluga

Međunarodni simpozijum o inteligentnoj proizvodnji i sistemima usluga (IMSS'19), deseti po redu, biće održan u Sakariji, 9. i 11. septembra 2019. godine.

Simpozijum pokriva širok spektar tema koje se odnose na informaciono društvo, a uključuje tehničke i netehničke istraživačke oblasti, proizvodnju, proizvodne sisteme, zdravstvo, odbranu, upravljanje energijom i vodama, transport, pametne gradove, digitalnu vladu i digitalne nacije i transformacije.
Zvanični jezik konferencije je engleski.

Poslednji rok za registraciju je 2. avgust 2019. godine.

Misija IMSS simpozijuma je da pruži mogućnosti za saradnju stručnjaka i istraživača kako bi se podijelila postojeća i generisala nova znanja u oblasti informacionog društva. Simpozijum obuhvata koncept interdisciplinarne nauke koja proučava društvene i tehnološke dimenzije evolucije znanja u digitalnom društvu.

IMSS prevazilazi jaz između akademske zajednice i industrije u pogledu istraživačke saradnje i svijesti o trenutnom razvoju sigurnog upravljanja informacijama u digitalnom društvu.

Teme IMSS 2019 su: Industrija; Um u budućnosti; Društvo budućnosti; Postindustrijsko društvo i Postljudska budućnost. Održat će se i panel diskusije o aktuelnim temama, uključujući kritičare umjetne inteligencije i robotike, homo sapiens i homo deus.

Pozivamo vas da učestvujete i iskoristite priliku da predstavite svoje neobjavljene sažetke i / ili cjelokupne naučne radove.

Detalje o konferenciji možete pronaći na sajtu konferencije https://www.imss.sakarya.edu.tr/