Rektorat, 04.04.2016

Održana treća po redu radionica Karijernog centra UCG „INTERVJU ZA POSAO“Treća po redu radionica Karijernog centra Univerziteta Crne Gore pod nazivom „Intervju za posao“ održana je tokom prethodne nedjelje u okviru Sajma zapošljavanja Summer Job 2016 u Podgorici, Kotoru i Bijelom Polju. Radionica je, kao i do sada, realizovana u saradnji sa Zavodom za zapošljvanje Crne Gore, a domaćini Sajma sezonskog zapošljvanja i ujedno radionice Karijernog centra bili su Ekonomski fakultet u Podgorici, Fakultet za turizam i hotelijerstvo u Kotoru i Ekonomski fakultet – Studije menadžmenta u Bijelom Polju.

Tema radionice odabrana je s ciljem da se studentima omogući da steknu vještine predstavljanja i ponašanja na poslovnom intervjuu, što će im nakon dostavljanja prijava poslodavcima na sajmu i nakon selekcije kandidata koju poslodavciu izvrše, zasigurno biti korisno da znaju.

Studenti su na radionicama aktivno učestvovali u iznošenju svojih stavova i iskustava, a diskusija je doprinijela razmijeni mišljenja što je bilo korisno za podizanje opšteg nivoa znanja.

Facebook Viber Twitter Google LinkedIn StumbleUpon Tumblr Pinterest Email Print