Održana motivaciona predavanja i radionice




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore u saradnji sa svojim partnerima Unijom poslodavaca Crne Gore i Inovaciono – preduzetničkim centrom Tehnopolis, orgnaziovao je u proteklom periodu, za studente Ekonomskog fakulteta i Fakulteta političkih nauka, stručna i motivaciona predavanja i radionice.

Na Ekonomskom predavanju održano je motivaciono predavanje o konceptu preduzetništva i načinima otpočinjanja biznisa. Svoju preduzetničku priču sa prisutnim studentima podijelio je gdin Danilo Popović, suosnivač kompanije „Zaposli.me“. Takođe, na predavanju je bilo riječi i o stavovima mladih prilikom traženja posla, na bazi iskustava koje ova agencija za zapošljavanje ima.

Na Fakultetu političkih nauka upriličena je radionica za studente pod nazivom „Rješavanje konflikata i učenje nekonfliktne komunikacije“ . Cilj radionice bio je unapređivanje komunikacije, podsticanje na kritičko i samokritičko mišljenje i razvijanje sposobnosti ispoljavanja sopstvenih kreativnih potencijala. Radionicu u trajanju od 90 minuta realizovala je profesorica Smilja Vukićević, ispred provajdera obrazovanja odraslih „Milun Božović“.

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore nastaviće sa organizacijom ovakvih aktivnosti na svim fakultetima Univerziteta Crne Gore, kako bi naši studenti bili u prilici da se što bolje upoznaju sa oblastima struke koje izučavaju.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.