Održan četvrti trening u okviru Student Business Hub programa




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Četvrti trening Student Business Hub programa održan je u subotu, 17. aprila 2021. godine, i bio je posvećen vremenu, metodama upravljanja vremenom, vremenskim kradljivcima i vremenskom fokusu. Program pohađaju studenti završnih godina studija na Univerzitetu Crne Gore, a projekat realizuje Karijerni centar Univerziteta Crne Gore, u saradnji sa kompanijom Balance to bussines. Radionica se održala u prostorijama Rektorata Univerziteta Crne Gore.

Tema četvrtog treninga odnosila se na vrijeme i pitanja da li vrijeme koristimo kako bismo stvarno postigli ono što želimo i koliko mudro njime raspolažemo. Polaznici obuke imali su priliku da kroz nove matrice, alate i teoreme nauče kako da postavljaju prioritete, da odvoje hitno od bitnog i da ojačaju samopouzdanje u onim okolnostima kada je neophodno reći „ne“.

Program radionice realizovan je u četiri cjeline, a kroz ovu radionicu učesnici su putem različitih vježbi učili kako da pravilno upravljaju svojim vremenom i riješe se svakodnevnih situacija koje su zapravo „vremenski kradljivci“.

Naredna radionica planirana je za tri sedmice kada će polaznici usavršavati svoje znanje iz neke druge značajne oblasti.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.