Rektorat

Održan četvrti trening u okviru Student Business Hub programa
Četvrti trening Student Business Hub programa održan je u subotu, 17. aprila 2021. godine, i bio je posvećen vremenu, metodama upravljanja vremenom, vremenskim kradljivcima i vremenskom fokusu. Program pohađaju studenti završnih godina studija na Univerzitetu Crne Gore, a projekat realizuje Karijerni centar Univerziteta Crne Gore, u saradnji sa kompanijom Balance to bussines. Radionica se održala u prostorijama Rektorata Univerziteta Crne Gore.

Tema četvrtog treninga odnosila se na vrijeme i pitanja da li vrijeme koristimo kako bismo stvarno postigli ono što želimo i koliko mudro njime raspolažemo. Polaznici obuke imali su priliku da kroz nove matrice, alate i teoreme nauče kako da postavljaju prioritete, da odvoje hitno od bitnog i da ojačaju samopouzdanje u onim okolnostima kada je neophodno reći „ne“.

Program radionice realizovan je u četiri cjeline, a kroz ovu radionicu učesnici su putem različitih vježbi učili kako da pravilno upravljaju svojim vremenom i riješe se svakodnevnih situacija koje su zapravo „vremenski kradljivci“.

Naredna radionica planirana je za tri sedmice kada će polaznici usavršavati svoje znanje iz neke druge značajne oblasti.

Broj posjeta : 139

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.