Dvodnevni kurs "Startup BEE"




Dvodnevni kurs "Startup BEE"

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore i Studentska organizacija BEST Podgorica, pozivaju sve zainteresovane studente da se pijave za besplatni dvodnevni kurs "Startup BEE".  Kurs će biti održan od 1. do 3. decembra 2017. godine, u prostorijama M:tel Digitalne fabrike. Tema kursa je startup, spoznaja značenja startup-a i usmjeravanje studenata na moguće načine stvaranja svog biznis plana.

Događaj Startup BEE se po prvi put organizuje ove godine, a planirane radionice, organizovani zadaci i timski radovi u sklopu kursa daće priliku studentima za bolje snalaženje u budućim poslovima. Projekat je planiran kao podsticaj svim zainteresovanim studentima da se isprobaju u nekoj novoj oblasti.

Prvog dana događaja predviđeno je svečano otvaranje, dok su naredna dva dana rezervisana za predavanja i radionice. U subotu, 2. decembar, predavanje „Preduzetništvo u XXI vijeku“ održati će Radivoje Drobnjak. Radivoje je konsultant i trener iz oblasti preduzetništva, menadžmenta i marketinga. Trenutno je angažovan kao menadžer razvoja biznisa u MONT-IMPREX marketing agenciji, a obavlja i ulogu izvršnog direktora u NVO Centar za razvoj preduzetničkog društva. U nedjelju, 3. decembra, učesnici će imati priliku da prisustvuju predavanjima i radionica na temu „Lean Business Canvas Model“ koja će održati Dražen Žujović i Marko Lekić. Dražen Žujović je pionir startup preduzetništva u Crnoj Gori i jedan od osnivača prvog crnogorskog startupa – Tour Via Me.  Marko Lekić je suosnivač startup-a Talkini, kao i nekoliko startup projekata koji su započeti u okviru interaktivnog dizajn studija Fleka

Za prijavu je potrebno popuniti online formular dostupan ovdje. Prijave traju do 23.11.2017. godine.

Pridruži nam se i daj sebi motivaciju za stvaranje svog startup plana!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.