Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore  i Sajam sezonskog zapošljavanja - 23. marta




Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore  i Sajam sezonskog zapošljavanja - 23. marta

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Studentskim parlamentom UCG i ove godine organizuje Dan otvorenih vrata“ i  „Sajam sezonskog zapošljavanja – Sumer job 2022“,  u srijedu, 23. marta, u Sportsko-kulturnom centru UCG, sa početkom u 10.00 sati.  Dan otvorenih vrata će trajati do 17.00 sati, dok će Summer Job biti otvoren do 16.00 i imati svoj nastavak i sljedećeg dana, 24. marta, u Kotoru,  na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo, od 10.00 do 14.00 sati. 

Dan otvorenih vrata namijenjen je svim maturantima koji žele da se upoznaju sa uslovima upisa i studiranja na Univerzitetu Crne Gore i dobiju sve potrebne informacije koje će im olakšati izbor fakulteta, odnosno studijskog programa. Budući studenti imaće priliku da se bliže upoznaju i sa studentskim životom, sportskim i kulturnim aktivnostima, studentskim organizacijama, uslovima smještaja kao i sa programima mobilnosti koji im omogućavaju da provedu dio studija na nekom od evropskih univerziteta.

U toku je priprema svih aktivnosti neophodnih za uspješnu realizaciju događaja. Organizovane su posjete svim srednjim školama u Crnoj Gori kako bi maturanti na neposredan način bili upoznati sa događajem gdje će otkloniti nedoumice u vezi sa njihovim daljim obrazovnim putem.

Sa druge strane, Summer job 2022. prilika je za sve zainteresovane da na najjednostavniji način pronađu sezonsko zaposlenje. Na jednom mjestu studentima i maturantima predstaviće se preko 40 uglednih poslodavaca iz cijele Crne Gore. U ponudi je oko 1000 otvorenih pozicija u raznim hotelima, restoranima, turističkim agencijama i drugim kompanijama. Na štandovima koji će se nalaziti na Sajmu, svi posjetioci biće u prilici da se upoznaju za ponudom poslodavaca i informišu o svim ostalim detaljima. Za sve mlade ljude ovo je prava prilika da se predstave u najboljem svijetlu i odaberu posao koji im odgovara.

 

Image

 

                                             



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.