Počela Obuka za početnike u biznisu za studente Univerziteta Crne Gore




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U organizaciji Karijernog centra Univerziteta Crne Gore juče je počela besplatna Obuka za početnike u biznisu namijenjena studentima svih nivoa studija.

U okviru treće generacije polaznika, ovaj program pohađaće 25 studenata Univerziteta Crne Gore. Glavni predavač obuke biće prof. dr Boban Melović, prodekan za međunarodnu saradnju i redovni profesor iz oblasti marketinga i menadžmenta na Ekonomskom fakultetu.

Cilj obuke je da se polaznicima omogući razumijevanje značaja biznisa i preduzetništva u savremenom poslovnom okruženju, kao i savladavanje ključnih znanja i vještina za pokretanje i uspješno vođenje sopstvenog biznisa. Na kraju obuke studentima će biti demonstriran i način izrade biznis plana. Obuka će trajati dva mjeseca, a održavaće se dva puta sedmično u zgradi Rektorata Univerziteta Crne Gore.

Karijerni centar će omogućiti studentima i da konkretizuju znanja stečena na obuci i to u okviru Konkursa za najbolje startup ideje koji će biti realizovan odmah po završetku Obuke. Studenti će dobiti priliku da predstave svoj biznis plan a one ideje koje se pokažu kao najinovativnije dobiće nagrade iz novčanog fonda u visini od 10 hiljada eura.

Studentima koji uspješno završe cijeli program obuke biće uručeni sertifikati. 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.