Radionica za studente: Vještine predstavljanja poslodavcu i predstavljanje Europass dokumenata - 26. oktobra




Radionica za studente: Vještine predstavljanja poslodavcu i predstavljanje Europass dokumenata - 26. oktobra

Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje na Univerzitetu Crne Gore organizuje peti ciklus radionica pod nazivom "Vještine predstavljanja poslodavcu koja podrazumijeva tri cjeline:

- kako napisati CV obrazac;

- kako napisati motivaciono pismo;

- kako se pripremiti za razgovor za posao.

Radionica ima za cilj da na osnovu profesionalnih instrukcija studenti nauče kako da ispoštuju odgovarajuću formu potrebnih dokumenata, a da u isto vrijeme predstave sebe na najbolji mogući način. Na radionici polaznici će na interaktivan način biti upoznati sa osnovnim pojmovima i najčešćim greškama koje se dešavaju prilikom pisanja CV-a i motivacionog pisma, dok će se praktični dio radionice odnositi na izrađivanje sopstvenog primjerka biografije i motivacionog pisma.

Na radionici će takođe biti predstavljen i Europass koji, kao jedinstveni portfolio sačinjen od pet dokumenata, omogućava da studenti predstave stečena znanja, vještine, iskustva i kvalifikacije na jasan, uporediv i pouzdan način. 

Radionica će se održati u srijedu, 26. oktobra u zgradi Rektorata Univerziteta Crne Gore (ul. Cetinjska br. 2) sa početkom u 11 časova. Studenti se mogu prijaviti uz navedeno ime, prezime, fakultet, broj indeksa i kontakt telefon, na e-mail adresu karijernicentar@ucg.ac.me. Prijave za radionicu “Vještine predstavljanja poslodavcu” biće otvorene do utorka, 25. oktobra, do 12 časova.  

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.