Održan sastanak sa predstavnicima svih fakulteta povodom Dana otvorenih vrata UCG




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U Rektoratu Univerziteta Crne Gore danas je održan sastanak sa predstavnicima svih univerzitetskih jedinica UCG povodom predstojećeg Dana otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore, prezentacija digitalne platforme Jobiri i Europass dokumenata. Sastanak je vodio tim Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotno učenje, koji ovaj projekat organizuje već petu godinu zaredom. Dogovoren je plan pripremnih aktivnosti povodom cjelokupne organizacije događaja. 

Dan otvorenih vrata namijenjen je svim maturantima koji žele da se upoznaju sa uslovima upisa i studiranja na svim fakultetima Univerzitetu Crne Gore i dobiju potrebne informacije koje će im olakšati izbor fakulteta, odnosno studijskog programa. Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje najavila je održavanje ovog događaja za 15. mart 2023. godine u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru. 

Pored toga, koordinatorima su predstavljene aktivnosti Kancelarije za razvoj karijere i CŽU, koje će se realizovati tokom predstojećeg ljetnjeg semestra na svim univerzitetskim jedinicima - prezentacija Jobiri digitalne platforme, namijenjene za edukaciju i zapošljavanje studenata, kao i prezentacija Europass dokumenata.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.