Karijerno savjetovanje o sezonskom zapošljavanju




Karijerno savjetovanje o sezonskom zapošljavanju

Na predstojećem  sajmu sezonskih poslova u turizmu  'Summer Job 2018', Karijerni centar Univerziteta Crne Gore će u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje organizovati sesiju o karijernom savjetovanju kada je u pitanju sezonsko zapošljavanje. Sesija u trajanju od sat vremena, će biti održana 26.03. sa početkom u 10:30 časova, u Maloj sali Univerzitetskog sportsko - kulturnog centra.

Na ovoj sesiji, prisutni će biti u mogućnosti da se upoznaju sa konceptom sezonskog zapošljavanja i značaju koje ono ima za sticanje radnog iskustva, ali i da nauče kako da iskoriste priliku dostupnu na sajmu da se upoznaju sa poslodavcima i sebe predstave na što bolji način. Na sesiji će biti data konkretna uputstva o popunjavanju formulara za CV, ali i verbalnoj komunikaciji sa poslodavcima.

Pozivamo sve zainteresovane da, do ponedjeljka 26. marta, svoje podatke (ime i prezime, broj indeksa, naziv fakulteta) dostave putem e-maila na adresu: karijernicentar@ac.me i na taj način izvrše potrebnu prijavu.

Takođe, ohrabrujemo sve posjetioce sajma da posjete štand Karijernog centra Univerziteta Crne Gore i bolje se upoznaju sa aktivnostima centra, kao i mogućnostima koje se nude za približavanje tržištu rada i dodatnim usavršavanjima putem dostupnih programa mobilnosti.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.