Dan otvorenih vrata 24. aprila




'Dan otvorenih vrata', projekat namijenjen prvenstveno maturantima srednjih škola u Crnoj Gori, zvanično će biti otvoren sjutra, 24. aprila 2018, u 10.00 sati, u kampusu Univerziteta Crne Gore.

Na otvaranju će govoriti rektor Univerziteta Crne Gore  prof. dr Danilo Nikolić, generalna direktorica Direktorata za visoko obrazovanje  Mubera Kurpejović i rukovodilac Karijernog centra Univerziteta Crne Gore Ivica Todorović.

Organizator događaja je Karijerni centar Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Studentskim parlamentom Univerziteta Crne Gore (SPUCG) i NVO Studentski kulturni centar

Predstavnici svih 19 fakultetskih jedinica Univerziteta Crne Gore će, za svojim štandovima, posjetioce i zainteresovane maturante, informisati šta izučava svaka fakultetska jedinica Univerziteta Crne Gore i koje su im mogućnosti zapošljenja po završetku te visokoškolske ustanove. Takođe,  biće dostupne informacije o studentskim servisima kao i programima mobilnosti studenata, mogućnostima studiranja na nekom od partnerskih univerziteta. Očekuje se posjećenost više od tri hiljade maturanata iz Crne Gore, a za većinu maturanata  obezbijeđen je prevoz autobusom.

 

 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.