Rektorat, 29.10.2018

Otvoren poziv za obuku početnika u biznisuX

Karijerni centar i Kancelarija za inovativno-edukativne usluge obavještavaju sve zainteresovane studente da je otvoren poziv za obuku početnika u biznisu.

Budući da se primarna djelatnost Kancelarije ogleda se u podsticanju preduzetničke svijesti i afirmaciji biznis inicijative studentske populacije Univerziteta Crne Gore, u narednom periodu biće organizovana dvomjesečna obuka za početnike u biznisu.

Program obuke čine predavanja i radionice namijenjene sticanju i širenju znanja o preduzetništvu, kao i razvoju preduzetničkih vještina studenata UCG, svih nivoa studija.

Predavanja i radionice u trajanju od sat vremena održavaće se dvaput sedmično. Sa studentima će raditi mr Radivoje Drobnjak i mr Nikola Mišnić, saradnik u nastavi Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore.

Obuke će biti organizovane u prostorijama Kancelarije za inovativno-edukativne usluge, koje se nalaze u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru.

Poziv za prijavu je otvoren do 15. novembra, do kad svi zainteresovani studenti mogu poslati svoje prijave (CV (Europass format) i motivaciono pismo) na e-mail adresu: karijernicentar@ucg.ac.me.

Broj mjesta je ograničen, a nakon izvršene selekcije kandidata, mejlom će biti poslata obavještenja o prihvaćenim prijavama i detaljima obuke.