Rektorat

Univerzitet Crne Gore na Danima karijereUniverzitet Crne Gore učesnik je sajma visokog obrazovanja u okviru manifestacije „Dani karijere 2017“, koja je organizovana u kompleksu Verde. Maturantima i drugoj zainteresovanoj javnosti promovišu se studijski programi Univerziteta Crne Gore nudi, programi mobilnosti i servisi Karijernog centra.

Na štandu Univerziteta Crne Gore, posredstvom predstavnika fakulteta i Karijernog centra, zainteresovani mogu dobiti informacije o upisu, nastavku školovanja, raznim vidovima usavršavanja, mogućnostima zapošljavanja, ali i o tome kako se pripremiti za tržište rada nakon završetka studija. 

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore će u okviru sajma organizovati i dvije radionice - "Kreativnost u funkciji savremenog biznisa" i "Sve moje grupe".

Radionicu "Kreativnost u funkciji savremenog biznisa", vode saradnici sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore mr Ivan Radević i mr Vladimir Đurišić. Radionica će biti organizovana sjutra sa početkom u 12 sati.

Istog dana biće organizovana i radionica "Sve moje grupe", koju će voditi saradnik sa Fakulteta političkih nauka Univerziteta Crne Gore mr Mehmed Đečević. Radionica počinje u 13.15 sati.

Facebook Viber Twitter Google LinkedIn StumbleUpon Tumblr Pinterest Email Print