Radionica za pisanje RISE projekata




Radionica za pisanje RISE projekata

Univerzitet Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom nauke i projektom „Net4Mobiltiy+“ organizuje jednodnevnu radionicu za pisanje RISE projekata, koji se realizuju unutar Marija Sklodovska Kiri Akcija – Horizont 2020.

Radionica će biti održana u Zelenoj sali, u Rektoratu Univerziteta Crne Gore, 6. marta 2019. godine. Radionicu će voditi iskusni treneri i MSCA nacionalne kontakt osobe iz Mađarske, Turske i Hrvatske.

Na radionici, prisutni će moći detaljno da se upoznaju sa strukturom aplikacije, njenim djelovima koji se odnose na izvrnost, uticaj i implementaciju, kako bi pospješili svoje učešće u ovom programu. Agenda događaja dostupna je u prilogu.

Molimo vas da registraciju izvrišite putem Google formulara dostupnog ovdje.   

Program „RISE“ realizuje se u okviru Marija Sklodovska Kiri Akcija, a podrazumijeva kratkoročne, međunarodne mobilnosti naučno-istraživačkog osoblja, između akademskih instituticija i organizacija iz industrije, kao i ostalih komercijalnih partnera. Program se finansira pod pokroviteljstvom glavnog fonda Evropske komisije za nauku i inovacije - Horizonta 2020. Ovogodišnji poziv otvoren je do 02. aprila 2019. godine.

 

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.