Rektorat

Peti ljetnji akademski kurs na temu startupa - “IT’S MY TREAT, START UP IS ON ME”Studentska organizacija „BEST“ je uz podršku Karijernog centra Univerziteta Crne Gore realizovala peti po redu akademski kurs na temu startupa “IT’S MY TREAT, START UP IS ON ME”.

Kurs je bio održan u periodu od 05. do 10. jula na Univerzitetu Crne Gore, a na njemu su pored studenata iz Crne Gore bila prisutna i 22 učesnika iz različitih evropskih zemalja. Kurs je za učesnike bio besplatan, a među predavačima našli su se: Dražen Žujović, startup mentor i osnivač prvog crnogorskog startupa, Nataša Đukanović, direktor marketinga Domen.me i osnivač Digitalizuj.me, Maja Jaredić, direktor marketinga Flight Media Agency i Miodrag Bukvić, menadžer za razvoj biznisa i inovacije u hub:raumu, organizaciji koja je izgradila startup ekosistem sa centrima u Krakovu, Berlinu i Tel-Avivu, a posjeduje i svoj investicioni fond.

Otvaranje samog kursa upriličeno je na Fakultetu političkih nauka, a priložene fotografije svjedoče o pozitivnoj radnoj atmosferi.

Facebook Viber Twitter Google LinkedIn StumbleUpon Tumblr Pinterest Email Print