Prijave za Sajam praksi i stipendija do 7. novembra




Prijave za Sajam praksi i stipendija do 7. novembra

Prijave za Sajam praksi i stipendija, studenti završne godine osnovnih studija, specijalističkih, kao i studenti master studija Univerziteta Crne Gore,  mogu poslati do subote 7. novembra, 2020. godine.

Ovaj dvodnevni sajam,  na kojem će ukupno 50 poslodavaca ponuditi prakse i stipendije za studente, organizuje Karijerni centar Univerziteta Crne Gore, 11. i 12. novembra 2020. godine, u zgradi tehničkih i na Pravnom fakultetu.

Prijavljeni studenti će imati mogućnost da se predstave i upoznaju sa poslodavcima i njihovom ponudom, prema rasporedu brzih intervjua, u trajanju od 15 minuta, u organizaciji Karijernog centra UCG.

Studenti se prijavljuju popunjavanjem formulara za prijavu koja se nalazi na zvaničnom sajtu Univerziteta Crne Gore, sekciji Karijerni centar (na linku: OVDJE), gdje su dati i kontakti koordinatora univerzitetskih jedinica i Karijernog centra Univerziteta Crne Gore (karijernicentar@ucg.ac.me), kojima treba poslati prijavu elektronskim putem.

Studenti mogu prijavu donijeti i lično, u zgradi Rektorata, ali svakako, preporuka je da prijavu pošalju elektronskim putem.

Prvog dana sajma, 11. novembra 2020. godine, u holu zgrade tehničkih fakulteta, prakse i stipendije će ponuditi 30 poslodavaca, za studente Arhitektonskog, Biotehničkog, Elektrotehničkog, Građevinskog, Mašinskog i Prirodno-matematičkog fakulteta. 

Drugog dana sajma, 12. novembra 2020. godine, u holu Pravnog fakulteta UCG,  studentima Fakulteta političkih nauka, Pravnog i Ekonomskog fakulteta, na Pravnom fakultetu predstaviće se 20 poslodavaca.

 

Informacije o koordinatorima organizacionih jedinica, formular za prijavu i spisak poslodavaca dati su u nastavku i u prilogu 

Spisak kompanija koje će ponuditi prakse i stipendije se  nalazi u tabeli, a u prilogu se nalazi i forma prijave za studente.

 

Medijske objave:

https://www.portalanalitika.me/clanak/prijave-za-sajam-praksi-i-stipendija-do-7-novembra

https://volimpodgoricu.me/2020/11/03/prijave-za-sajam-praksi-i-stipendija-do-7-novembra/

http://kolektiv.me/167288/prvi-sajam-praksi-i-stipendija-za-studente-i-poslodavce

https://mnemagazin.me/2020/11/03/ucg-prijave-za-sajam-praksi-i-stipendija-do-7-novembra/ 

https://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika=Povodi&clanak=766447&datum=2020-11-04

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.