Vodič za brucoše




Vodič za brucoše

Studentska organizacija "BEST Podgorica" uz podršku Univerziteta Crne Gore i ostalih partnera iz privrede, napravila je VI Brucoški vodič, prepun praktičnih informacija o studiranju na Univerzitetu Crne Gore, ali i programima mobilnosti i uslugama za razvoj karijere dostupnim studentima Univerziteta Crne Gore. 

Šta je kolokvijum? Koje su to reforme uvedene ove godine? Kako se studenti mogu prijaviti za kredit? Odgovore na sva ova pitanja, ali i mnoga druga, mogu se pronaći upravo u vodiču. Čitajući brošuru, možete saznati nešto više o našem obrazovnom sistemu, organizacionim šemama, akademskom kalendaru i rukovodstvu Univerziteta. Takođe, tu su informacije o studentskim domovima, studentskoj poliklinici, takmičenjima i stipendijama.

Čitajući VI Brucoški vodič možete pronaći informaciju i o tome koja mjesta u Podgorici obavezno treba posjetiti i na koji način upotpuniti svoje slobodne vrijeme. Kulturno naslijeđe, muzeji i galerije, mjesta za avanturu i sport su predstavljeni u vodiču, koji je dovoljno velikog formata da ga uvijek možete nositi sa sobom i u svakom trenutku provjeriti informacije koje vas interesuju.

Postoji i mapa za brucoše, gdje su označene važne ustanove, kao i red vožnje gradskog saobraćaja. Pored toga, tu je i dio o studentskoj organizaciji BEST Podgorica – projektima i učešću studenata u njima, sa posebnim acentom na važnost bavljenja volonterizmom. 

Online verziju vodiča možete preuzeti ovdje.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.