Počeo peti Student Business Hub program za studente UCG




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Prva radionica nove generacije Student Business Hub programa za studente završnih godina Univerziteta Crne Gore, održana je subotu, 25. marta. Program realizuje Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje UCG u saradnji sa kompanijom Balance to business. Pored studenata, ovoj generaciji pridružili su se i mladi preduzetnici kroz program EBRD-a, Youth in business.

Učesnici su imali priliku da na prvom grupnom koučing programu „Ko sam ja danas, a ko sam potencijalno ja?“ čuju od Jelene Vuletić, glavne predavačice na programu, korisne informacije u okviru ove teme. Na radionici je vladala lijepa i opuštena radna atmosfera i učesnici su kroz otvorenu komunikaciju razmjenjivali iskustva i međusobno se povezali.

Svoja iskustva i načine na koje je Student Business Hub doprinio njihovom ličnom razvoju, tradicionalno su učesnici prethodnih generacija podijelili sa novim polaznicima.

Student Business Hub kreiran je za mlade ljude koji su motivisani da se kroz usvajanje praktičnih znanja i vještina pripreme za poslovni ambijent i svijet biznisa, ali takođe i za one koji žele da steknu jasnu viziju o sebi, svojoj budućnosti i svojim ciljevima.

Radionice SBH programa, od kojih su sve tematski različite, održavaće se svake druge subote u periodu od 10 do 16 časova, u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.