Foto konkurs “Univerzitet Crne Gore objektivom studenata”




Foto konkurs “Univerzitet Crne Gore objektivom studenata”

Komunikacijski i PR centar Univerziteta Crne Gore poziva studente da učestvuju u foto konkursu  “Univerzitet Crne Gore objektivom studenata” i “upišu” se u kalendar UCG 2022. godine, dio novogodišnje kampanje UCG.

Izbor 12 najboljih fotografija biće dio promotivnog materijala Univerziteta Crne Gore, a naći će se i na kalendaru za 2022. godinu, uz potpis autora.

Za učešće je potrebno ispoštovati sljedeće korake:

  1. Landscape fotografijom odgovorite na temu „Univerzitet Crne Gore objektivom studenata“ i prikažite šta za vas predstavlja studiranje na najvećoj visokoobrazovnoj instituciji u Crnoj Gori (tema je sveobuhvatna).

 

  1. Pošaljite fotografije uz svoje podatke (puno ime i prezime, fakultet i smjer koji studirate, godina studija), najkasnije do srijede, 1. decembra 2021. godine u Instagram poštansko sanduče (DM) ili na pr@ucg.ac.me. Sve pristigle fotografije biće objavljene u jednom foto-albumu na Facebook stranici Univerziteta Crne Gore, gdje se otvara javno glasanje koje će trajati od 1. do 6. decembra u podne.

Fotografije sa najvećim brojem lajkova na našoj Facebook stranici, ući će u izbor za kalendar za 2022. godinu i dobiće poklon pakete Univerziteta Crne Gore. 

Napominjemo da se bira najbolja fotografija, što znači da autori nisu ograničeni brojem fotografija koje mogu slati, ali se glasovi istog autora ne zbrajaju, već je svaka fotografija “takmičar” za sebe.

Srećno svima!

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.