Rektorat, 01.10.2015

Produžen rok za prijave za kurseve jezika i taiđijaObavještavamo sve zainteresovane da će prijave za kurseve kineskog jezika i taiđija biti otvorene do 15. oktobra.

Da podsjetimo, svi polaznici koji su u prošlom semestru položili HSK 1 mogu se prijaviti za napredni nivo kursa, a oni koji u prošlom semestru nisu izmirili svoja dugovanja moraju to učiniti ukoliko žele da se prijave za kurs kineskog jezika. Takođe, svi oni koji imaju određeno znanje kineskog jezika a nemaju sertifikat ili položen HSK test biće testirani radi raspoređivanja na odgovarajući nivo kursa.
Cijena kursa za tri mjeseca:
50 eura za studente Univerziteta Crne Gore
60 eura za studente ostalih univerziteta
80 eura za sve ostale
Na sljedećem linku možete pronaći aplikacionu formu:https://www.sendspace.com/file/ywzakh
Ukoliko niste u mogućnosti da preuzmete aplikacionu formu, obratite nam se putem e-maila institut_konfucije@ac.me ili istu popunite na portirnici Rektorata Univerziteta Crne Gore.

Cijena tromjesečnog kursa taiđija iznosi 20eura. Kurs počinje sa izvođenjem 26. oktobra. Kurs će držati kineski direktor Instituta Konfucije na Univerzitetu Crne Gore, profesor Deng Rong. Da biste se prijavili potrebno je da na mejl institut_konfucije@ac.me pošaljete svoje lične podatke (ime, prezime, datum rođenja, broj telefona).

 

Facebook Viber Twitter Google LinkedIn StumbleUpon Tumblr Pinterest Email Print