Ekonomski fakultet, 21.03.2020

E - Vjezbe FM - Distance learningPostovane kolege,

 

Slijedeci uputstva Vlade CG, našeg Univerziteta, Koodinacionog tijela za zarazne bolesti i Instituta za javno zdrave, obavezni smo da, do daljnjeg, nastavu izvodimo elektonski. 

Izivinjavam se sto vjezbe nisu postavljene ranije, ali smo trazili najbolji nacin da velike fajlove učinimo dostupnim. U okviru postavljenih vjezbi, uradjen je zadatak 2, koji je vec sa rjesenjem u materijalima na sajtu od pocetka semestra. Uradjeno je jos par primjera, a i obnovljen prvi zadatak. S obzirom na cinjenicu da se u okviru profitabilnosti radi Du Pont analiza, u prilogu Vam dostavljam i slajdove na kojima je obradjena (V3 koji su takodje ranije postavljeni sa ostalim materijalima).

UPUTSTVO ZA PREUZIMANJE FAJLOVA:

1. Kliknite na link:https://drive.google.com/drive/folders/1sDWaks8qqpTUjq0oEt_RlPPXUZHRycyS?usp=sharing 

2. Izaberite folder Blok 6 i snimite na svom racunaru oba fajla koji se nalaze u tom folderu.

3. Ukoliko ne zelite da snimite fajlove na svom racunaru, kod aktivacije fajlova on-line, javice Vam se poruka (plavi box) da je audio faj (.wav) preveliki. Odaberite opciju Play anyway.

4Ne zaboravite da ukljucite zvucnike na svom računaru.

5. Vjerovatno neće biti moguće ove opreacije izvesti na Vašem smart telefonu zbog veličine fajlova, zato korisite računar.

6. Isti postupak ponovite i za BLok 7, koji se nalazi u posebnom folderu. Sve buduce vjezbe, sve do ukidanja ovakvog načina rada, biće postavljene u posebnim folderima, po blokovima, na istom linku.

7. Ova dva bloka predavanja biće Vam dopsupna za pristup sve do 29. marta u ponoć. Nakon toga biće obrisana sa gornjeg linka.

 

UPUTSTVO ZA AKTIVIRANJE VJEZBI:

 

1. Kada ste preuzeli .pdf (slajdovi) i .wav (audio predavanja) istovremeno ih aktivirajte i pratite glas. On će Vas voditi kroz prezentaciju, sve do kraja.

2. Kako ovakav način predavanja ne može u potpunosti da zamijeni klasični nači predavanja i interakciju, molim da nakon odslušanih predavanja pročitate dio knjige na koji se predavajne odnosi.

3. Za odgovore na evenutalna pitanja možete me kontaktirtai na ana.mugosa@ucg.ac.me 

 

Želim Vam puno uspjeha u radu, strpljenja i odgovornosti prema nastaloj situaciji.

Ana Mugosa

 

Dokumenti

Broj posjeta : 676