Uspješno završen projekat "Speak & Sell"




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Poslednje sedmice oktobra, Debatni Klub Ekonomskog Fakulteta je po drugi put
organizovao projekat „Speak & Sell“. 
 
U okviru projekta, polaznici sa svih godina su imali priliku da saznaju iz prve ruke nešto više o preduzetništvu, startapovima, pisanju i finansiranju biznis ideja, komunikacijskim, prodajnim, prezentacionim i marketinškim vještinama.
 
 
Radionice je držalo 9 predavača, kako mladih preduzetnika tako i predstavnika različitih kompanija. Za vrijeme trajanja projekta, polaznici su dali sve od sebe da implementiraju naučeno kroz razvoj sopstvene ideje.
 
Na završnici projekta, 30-og oktobra, učesnici su predstavili svoje biznis ideje pred tročlanom komisijom, predstavnicima studentskih organizacija kao i ostalim zainteresovanim studentima.
 
Žiri sastavljen od profesora fakulteta i predstavnika kompanije "Neregelia" je jednoglasno donio odluku da nagradu odnesu dvije biznis ideje: „Break the box“ čiji su nosioci Lenka Mirković, Anđela Matanović i Adis Burzić i ideja „Nutrigarten“ koju su iznijele Medina Delić, Jovana Perić i Jovana Vukotić.
 
Takođe, studentske organizacije AIESEC Montenegro i Volonterski klub Ekonomskog fakulteta su po svom nahođenju odabrali dvije ideje i nagradili ih kartama za Youth Speak Forum i CEO konferenciju. Dobitnici su Ljubo Bukonja sa idejom „Pametni namještaj“ i Emir Pepić sa idejom „Wasser“.
 
Nakon uspješno završenog projekta, Debatni klub u narednom periodu planira niz aktivnosti koje će kroz interakciju sa studentima doprinijeti njihovom profesionalnom razvoju.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.