Održana Konferencija „Dani bankarstva i preduzetništva”




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Konferencija „Dani bankarstva i preduzetništva” realizovana je četvrti put zaredom u hotelu “Bianca Resort and SPA” u Kolašinu. Organizatori ovogodišnje konferencije bili su “Savez studenata ekonomskog fakulteta” i “Vijeće studenata Ekonomskog fakulteta”.

Cilj projekta je upoznavanje studenata sa aktivnostima bankarskog sektora, te strategijom i oblicima konkurentnosti u crnogorskoj privredi, gdje su studenti imali priliku da se upoznaju sa modelima poslovanja crnogorskih banaka, aktuelnim dešavanjima na finansijskom tržištu, da čuju mišljenja eminentnih stručnjaka iz ove oblasti, ali i da saznaju nešto više o preduzetništvu u Crnoj Gori.

Konferencija je  trajala dva dana, a održane su dvije posebne tribine.

Gosti prvog dana Konferencije bili su: guverner Centralne banke Radoje Žugić, direktorica marketinga Hipotekarne banke Ana Ristić, direktor Sektora stanovništva Erste banke, IT & REM Managing direktor Addiko banke Zarija Milić.

Drugi dan konferencije, obilježila su veoma zanimljiva predavanja stručnjaka iz svijeta marketinga, među kojima su: direktor marketinga lanca Volcano kladionica Goran Ćetković, direktor za razvoj u marketing agenciji „Mc Cann“Leka Dedivanović, direktorica marketinga Nezavisnog dnevnika Vijesti Branka Pavlović.

Sami cilj konferencije je da omogući dalju saradnju studenata sa privrednim subjektima, preduzećima, organizacijama i značajnim osobama povezanih sa crnogorskim bankarskim sektorom.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.