Unija Smart Accounting - novi partner EF za obezbjeđivanje studentske stručne prakse




Unija Smart Accounting - novi partner EF za obezbjeđivanje studentske stručne prakse

Lista partnera Ekonomskog fakulteta iz redova privrednika, javnih preduzeća kao i strukovnih udruženja, danas je proširena potpisivanjem Sporazuma o poslovno tehničkoj saradnji sa kompanijom Unija Smart Accounting iz Podgorice, koja je dio grupe prisutne na međunarodnom tržištu i koja se bavi računovodstvenim i konsultantskim uslugama kao i naprednim IT rješenjima.

Osnov za potpisivanje ovog sporazuma, kako je rečeno danas na sastanku dekana prof. dr Mijata Jocovića i direktorice Unija Smart Accounting Ive Asanović, jesu zajednički interesi u oblasti razvoja i unapređenja kadrova u oblasti ekonomije.

Tom prilikom dogovorena je saradnja na realizciji projekta pod nazivom Unija Challenge koja će uslijediti već u zimskom semestru predstojeće studijske godine. Osim toga, planirano je organizovanje stručnih predavanja, obuka, radionica, seminara iz ove oblasti, kao i obezbjeđivanje studentske stručne prakse.

Uspostavljanjem ove saradnje, radiće se na unapređenju razvoja struke i kadrovskih baza u okviru trgovinskog mendžmenta i marketinga, posebno imajući u vidu oblasti prodaje, logistike i finansija, kao i razvoja postojećih i novih rešenja u edukaciji studenata.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.