Otvoren nagradni konkurs za studente EF u saradnji sa kompanijom Alliance




Otvoren nagradni konkurs za studente EF u saradnji sa kompanijom Alliance

Ekonomski fakultet Univerziteta Crne Gore u saradnji sa kompanijom Alliance organizuje nagradni konkurs za studente osnovnih studija Ekonomskog fakulteta.

Sve zainteresovane studente pozivamo da pošalju rad na temu:

 “Analiza tržišta novih automobila u Crnoj Gori i tržišne pozicije brenda Renault u odnosu na konkurenciju” i osvoje vrijedne nagrade koje će obezbijediti kompanija Alliance:

- Nagrada za najbolji rad je mjesec dana prava na vožnju Renault Megane Conquest i novčana nagrada u iznosu od 1.000,00€;

- Nagrada za drugoplasirani rad je novčana nagrada u iznosu od 500,00€;

- Nagrada za trećeplasirani rad je novčana nagrada u iznosu od 300,00€.

Konkurs će biti otvoren od 03.10.2022. godine do 01.11.2022. godine u 12:00h, a studenti u nagradnom konkursu mogu učestvovati isključivo individualno.

Radovi će biti vrednovani u dvije faze. U prvom dijelu studentski radovi će biti vrednovani po sljedećim kriterijumima: odgovor na temu konkursa, kreativnost predloga i originalnost ideja iznesenih u radu, izvodljivost i održivost predloga i strukturu rada.

Nakon ocjene radova u prvoj fazi biće javno objavljena rang lista sa tačnim brojem bodova za svakog učesnika konkursa.

Deset studentskih radova koji ostvare najveći broj bodova, imaće priliku da u drugom dijelu uživo prezentuju svoje radove pred petočlanom komisijom koju će činiti dva predavača sa Fakulteta, dva predstavnika menadžmenta kompanije Alliance i jedan član, predstavnik brenda Renault.

U toku iduće sedmice biće organizovana prezentacija na kojoj će zaposleni iz kompanije Alliance d.o.o u saradnji sa predstavnicima Ekonomskog fakulteta studentima prezentovati podatke koji im mogu poslužiti kao polazna tačka za istraživanje. Prezentacija će pojasniti studentima i način prijavljivanja na konkurs, očekivanja od projektnog zadatka i detalje vezane za nagrade. (tačan termin biće objavljen na profilima Fakulteta i kompanije Alliance na društvenim mrežama, kao i na sajtu Fakulteta www.ucg.ac.me/ef).

Pored bogatog nagradnog fonda koji je predviđen za nagrade najboljima, kompanija Alliance će studentima koji budu učestvovali u takmičenju pružiti priliku da pošalju svoje biografije koje će biti razmatrane pri budućim zaposlenjima.

Kreni u avanturu znanja!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.