Priča o kompaniji Glovo u Crnoj Gori u okviru The Right Start-a




Priča o kompaniji Glovo u Crnoj Gori u okviru The Right Start-a

Drugo predavanje u okviru serije gostujućih predavanja pod nazivom "The Right Start", kojim tradicionalno počinjemo ljetnji semestar, održaće izvršna direktorica kompanije Glovo Crna Gora, Bojana Radović.

Predavanje o razvoju kompanije Glovo u Crnoj Gori, tokom kojeg ćemo čuti detalje o izgradnji biznisa koji mijenja navike i živote ljudi, biće održano u petak, 24. februara 2023. godine u 11:00 h u amfiteatru "Montenegro".

Glovo je jedinstvena aplikacija za dostavu i jedna od vodećih svjetskih platformi za dostavu. Osnovana u Barseloni 2015. godine, Glovo posluje u jugozapadnoj Evropi, istočnoj Evropi i podsaharskoj Africi – to je ukupno 24 zemlje i više od 1.100 gradova. Jedan od ciljeva Glova je da ispuni potražnju kupaca kroz trenutnu nabavku robe i usluga. Partneri stavljaju na raspolaganje svoj katalog proizvoda i imaju pristup našoj bazi korisnika, dok su kuriri povezani sa restoranima ili maloprodajnim partnerima radi ispunjavanja porudžbina kupaca.

Kompanija Glovo u Crnoj Gori postoji od februara 2021. godine i samo u prvoj godini postojanja zaposlili su i angažovali preko 200 zaposlenih i saradnika, a uspostavili saradnju sa oko 500 partnera, među kojima su neke od najvećih i najznačajnijih imena crnogorske ekonomije. Trenutno posluju u devet crnogorskih gradova.

 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.