Prvo predstavljanje novog SP Ekonomskog fakulteta na Sajmu obrazovanja u inostranstvu




Prvo predstavljanje novog SP Ekonomskog fakulteta na Sajmu obrazovanja u inostranstvu

Ekonomski fakultet Univerziteta Crne Gore učestvovaće prvi put na Sajmu obrazovanja u inostranstvu u organizaciji Agencije International Student Exchange Montenegro (ISEM) iz Podgorice, gdje će biti promovisan novi studijski program Osnovnih akademskih studija ekonomije i biznisa na engleskom jeziku - Academic program in Business and Economics in English - MONTEB.

Sajam je prije svega namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola, ali i studentima, koji žele da dobiju više informacija o mogućnostima učenja i studiranja u inostranstvu, ali i o školama jezika, Work and Travel programu, kao i o Harrison Assessment karijernom savjetovanju.

Tokom trajanja sajma, svi zainteresovani kandidati će imati priliku da obave konsultacije sa predstavnicima našeg fakulteta i dobiju sve potrebne informacije o novom studijskom programu koji studentima omogućava sticanje savremenih znanja i vještina potrebnih za međunarodno tržište rada, studirajući u Podgorici!

Ulaz je besplatan, a broj mjesta ograničen, zbog čega je potrebno obaviti registraciju putem DM na profilu @isem.agency na Instagramu ili putem e-mail adrese info@isem.agency i broja telefona 069 085 505.


Čekamo vas 1. marta, 12-18h u hotelu Hilton u Podgorici.


Dobro došli!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.