NLP podrška studentima- Pripremi se za svijet rada - Budi brend!




NLP podrška studentima- Pripremi se za svijet rada - Budi brend!

NLP trening “Pripremi se za svijet rada - Budi brend”, će se održati 4. i 5. aprila 2017. godine na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta Crne Gore. Cilj ovog treninga je da se studentima ukaže na prilike i šanse sa kojima se studenti mogu sresti po završetku fakulteta i izlaskom na tržište rada.

Jedan od najefikasnijih načina da razvijete nove i unaprijedite postojeće vještine je upravo NLP.

NLP je svremena metodologija za lični i profesionalni razvoj, uz pomoć koje se sveobuhvatno razvijamo, postajemo samopouzdaniji, fleksibilniji, unapređujemo vještine komunikacije, prezentovanja, pregovaranja, učimo da postavljmo ciljeve po receptu uspješnijh - ukratko trasira naš put ka profesionalnom uspjehu, a time doprinosi ličnom razvoju.

U skladu sa sporazumom o saradnji između Ekonomskog fakulteta i NLP Network-a, za studente fakulteta, obezbijeđene su specijalno kreirane radionice NLP podrška studentima - Pripremi se za svijet rada - Budi brend!

Dvodnevni interaktivni NLP trening za studente - Pripremi se za svijet rada, omogućava studentima da nauče, kako da unaprijede svoje vještine komunikacije, kako da prepoznaju i nauče da se usklađuju sa različitim tipovima u komunikaciji, kako da unaprijede svoje vještine prezentovanja - kako da od sebe naprave brend, kako da izgrade zdravo samopouzdanje zasnovano na jakim stranama i još mnogo toga.

Za sutudente Ekonomskog fakulteta - trening je besplatan.

Praktikuje se rad u manjim grupama.

Prijave slati na mail: office@nlpnetwork.me,  do 31. marta 2017.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.