Međunarodna ljetnja škola u organizaciji FON-a od 10. do 15. jula 2023. godine u Beogradu




Međunarodna ljetnja škola u organizaciji FON-a od 10. do 15. jula 2023. godine u Beogradu

Fakultet organizacionih nauka i ove godine organizuje međunarodnu ljetnju školu pod nazivom: „Podacima do boljeg poslovanja“ koja se održava od 10. do 15. jula 2023. godine u Beogradu.

FON-ova ljetnja škola namijenjena je studentima završnih godina osnovnih studija i studentima master studija koji žele da unaprijede svoje akademske i praktične vještine iz oblasti menadžmenta i organizacije, nauke o podacima, informacionih sistema i tehnologija kao i drugih srodnih oblasti.

Program se sastoji od interaktivnih i hands-on radionica osmišljenih da vode studente kroz faze sprovođenja data science projekata. Kroz timski rad na poslovnoj studiji slučaja zadatoj od strane kompanije, polaznici prolaze kroz faze razumijevanja poslovnog problema, vizuelizacije, analize i pripreme podataka, modelovanja i primjene modela, i daju predloge za unapređenja poslovanja zasnovanih na podacima. Predavači su renomirani profesori Fakulteta organizacionih nauka, priznati eksperti iz privrede i predstavnici kompanija.

Program je organizovan tako da pored vremena posvećenog radionicama i timskom radu, polaznici imaju prostora za društvene aktivnosti, odlazak na ekskurziju ili da istražuju grad Beograd, njegovo bogato istorijsko nasleđe i kulturno-zabavne sadržaje.

Učešćem na FON-ovoj ljetnjoj školi studenti mogu ostvariti 3 ESPB poena, Sertifikat o pohađanju ljetnje škole, kao dodatak diplomi, i SAS digitalni bedž o završetku kursa Visual Analytics 1 for SAS Viya: Basics.

Više informacija o ljetnjoj školi i načinu prijave možete vidjeti na: https://summerschool.fon.bg.ac.rs/.

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.