Ekonomski fakultet, 15.02.2018

U ponedjeljak počinje manifestacija "THE RIGHT START"U ponedjeljak počinje manifestacija "THE RIGHT START"

Početak ljetnjeg semestra na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, biće obilježen tradicionalnom manifestacijom THE RIGHT START.

Manifestacija će biti organizovana u periodu od 19. februara do 6. marta 2018. godine. Cilj manifestacije je da studenti kroz različite oblike vannastavnih aktivnosti dobiju korisne i važne informacije koje će njihov proces studiranja učiniti kvalitetnijim.

THE RIGHT start podrazumijeva četiri događaja.

Prvi događaj biće organizovan u ponedjeljak, 19. februara, sa početkom u 12h u sali Mediteran. Gost će biti guverner Centralne banke Crne Gore dr Radoje Žugić. Guverner će studentima održati predavanje na temu "Uloga i značaj CBCG".

U srijedu, 21. februara gost Ekonomskog fakulteta biće osnivač i izvršni direktor kompanije Comp-Comerc gospodin Ranko Jovović, koji će studente upoznati sa izazovima i preprekama sa kojima se susrijetao tokom poslovanja, ali i ukazati na šanse koje postoje za razvoj biznisa u Crnoj Gori.

Treći događaj u okviru manifestacije THE RIGHT start, je rezervisan za Dekanski sat, koji će biti organizovan u utorak, 27. februara u sali Mediteran sa početkom u 10:30 h. Kao što je i najavljeno početkom studijske godine, Dekanski sat je postao praksa, kojom su studentima vrata širom otvorena za svu neophodnu pomoć i informacije.

Na kraju manifestacije, 6. marta u 12 časova, u sali Mediteran, biće organizovano gostujuće predavanje potpredsjednika Vlade Slovenije i ministra javne uprave, gospodina Borisa Koprivnikara.