Međunarodni forum studenata ekonomskih fakulteta




Međunarodni forum studenata ekonomskih fakulteta

Savez studenata Ekonomskog fakulteta, kao najaktivnija studentska organizacija u Crnoj Gori, u saradnji sa Vijećem studenata Ekonomskog fakulteta vodi računa da svojim kolegama ponudi što kvalitetniji studentski program i da ih što više uputi i uključi u društveno-ekonomska dešavanja u zemlji i okruženju. Smatramo da je redovno praćenje aktuelnosti, iz sfere ekonomije, ali i međunarodnih odnosa, od velikog značaja za razvijanje studenata kao ličnosti.

 

Savez studenata Ekonomskog fakulteta u saradnji sa Vijećem studenata Ekonomskog fakulteta organizuje Međunarodni forum studenata ekonomskih fakulteta, koji će se održati na Ekonomskom fakultetu 29. i 30. oktobra 2018. godine.  Generalni pokrovitelj projketa je Ministarstvo sporta.

Otvaranje Foruma će biti u ponedeljak 29. oktobra u 10:30 u sali Mediteran na Ekonomskom fakultetu, a Forum će otvoriti dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr Nikola Milović. Naši panelisti će biti predstavnici Ministarstva sporta, Ministarstva ekonomije, Privredne komore Crne Gore i Glavnog grada Podgorice, gdje će aktuelne teme biti mogućnosti zapošljavanja mladih, njihov aktivizam I umrežavanje studenata iz regiona u cilju podizanja svijesti o problemima mladih.

Drugog dana Foruma koji počinje takođe u 10:30 u sali Mediteran, predavači će biti predstavnici najvećih domaćih i stranih kompanija, koji će govoriti o mogućnostima i šansama mladih ljudi koji žele započeti svoj start up biznis, barijerama i poteškoćama koje su oni imali kao mladi preduzetnici, njihova iskustva i savjeti koje mogu podijeliti sa studentima.

 

Naši gosti će takođe biti studentski lideri ekonomskih fakulteta iz Beograda, Banja Luke, Sarajeva, Zagreba, Ljubljane, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Skoplja.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.