Spisak prijavljenih studenata za radionice u okviru Dana otvorenih vrata Addiko banke na Ekonomskom fakultetu




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Poštovane koleginice i kolege,

utorak, 12.marta u 11h u sali Mediteran organizujemo Dan otvorenih vrata Addiko banke na Ekonomskom fakultetu. Zbog velikog interesovanja za radionice koje organizujemo tom prilikom, broj studenata u svakoj radionici će biti 30 umjesto planiranih 25. Ovog puta prednost je data studentima treće i četvrte godine.

Potrebno je da svi studenti prijavljeni za radionicu prisustvuju i uvodnom predavanju u 11h u sali Mediteran, nakon čega će preći u sale predviđene za održavanje radionica.

Pozivamo i sve ostale studente Ekonomskog fakulteta da prisustvuju Danu otvorenih vrata Addiko banke, jer će tom prilikom saznati dosta detalja o radu u jednoj od najuspješnijih banaka u Crnoj Gori, a biće predstavljene i mogućnosti za obavljanje stručne prakse!

Podsjećavamo vas na agendu događaja:

11.00 – 12.00  (sala Mediteran) otvoreno za sve zainteresovane studente

Nakon uvodne riječi dekana Ekonomskog fakulteta, prof. dr Nikole Milovića, studente će pozdraviti Christoph Schoen, glavni izvršni direktor banke i održati predavanje na temu "Etika u biznis svijetu". G-din Schoen će pričati o banci kao sistemu, vrijednostima koje dijele u Addiko banci, te važnosti izgradnje korporativne kulture unutar sistema. Nakon toga, Miloš Miketić, član Uprave zadužen za prodaju, podijeliće sa studentima priču o Addiko brendu, pozicioniranju na tržištu, načinu poslovanja i funkcionisanja banke, te usmjerenosti organizacije na rezultat. Ispred ljudskih resursa, Jelena Đuranović, će pričati o učenju i građenju karijere u agilnom okruženju, razvojnim mogućnostima i ponudi treninga, te sistemu gdje se vrednuje prema performansama.

12.00 – 12.30 (prostor ispred sale Mediteran, otvoreno za sve zainteresovane student)

Interaktivna pauza & Štand – predstavljanje Addiko studentske prakse u 2019. godini

12.30 – 14.30 (sala 202 - prisustvuju samo prijavljeni studenti) 

radionica I:  Digitalno vs tradicionalno bankarstvoZarija Milić, direktor IT-a u Addiko banci

12.30 – 14.30 (sala 203, prisustvuju samo prijavljeni studenti) 

radionica II: Analiza finansijskih pokazatelja i donošenje ispravnih finansijskih odluka, Petar Urdešić, direktor Operacija u Addiko banci

Dobro došli!

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.