Postani volonter na Igrama malih zemalja 2019 -Prijavljivanje u toku




Postani volonter na Igrama malih zemalja 2019 -Prijavljivanje u toku

Ekonomski fakultet će kroz saradnju sa Crnogorskim olimpijskim komitetom, studentima Ekonomskog fakulteta i Studija menadžmenta omogućiti učešće u organizaciji Igara malih zemalja Evrope, koje će se održati od 27. maja do 1. juna 2019. godine u Crnoj Gori    

 Igre malih zemalja Evrope (Games of the Small States of Europe) su olimpijsko, multi-sportsko takmičenje u kojem učestvuju sportisti malih država evropskog kontinenta od 1985. godine.

Ove godine će se u 5 crnogorskih gradova – Budvi, Podgorici, Baru, Cetinju i Tivtu, pored naših, takmičiti sportisti iz Kipra, Islanda, Monaka, Luksemburga, Lihtenštajna, Andore, Malte i San Marina, i to u 10 disciplina: atletici, boćanju, odbojci, odbojci na pijesku, košarci, plivanju, džudou, streljaštvu, tenisu i stonom tenisu.

Svi volonteri će dobiti opremu, kao i obezbijeđene troškove prevoza, smještaja itd... Za prijavljivanje i selekciju volontera nadležno je Sportsko društvo "Ekomen".

Studenti se mogu prijaviti klikom na link: http://www.ekomen.me/postani-volonter-na-igrama-malih-zemalja-2019-prijavljivanje-u-toku/



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.