Bank & Business Conference 2019 - prijave u toku




Bank & Business Conference 2019 - prijave u toku
Savez studenata Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Studentskim Biznis Centrom Univerziteta Donja Gorica, 5. i 6. aprila organizovaće "Bank & Business Conference 2019", u okviru koje će biti  održano case study takmičenje za studente svih univerziteta Crne Gore.
 
Za pobjedničke timove obezbijeđene su studentske prakse u bankama i nagradni fond u iznosu od 1000,00 eura.

Otvaranje Konferencije će biti u petak 5. aprila na Ekonomskom fakultetu.
 
Predavanja će održati predstavnici bankarskog sektora, dok će popodnevne časove timovi koristiti za rad na studiji slučaja u jednoj od računarskih sala na istom fakultetu, uz prisustvo stručnog tima mentora koji će im biti na raspolaganju za sva pitanja/nedoumice.

Drugog dana Konferencije, studenti će imati priliku da čuju predstavnike biznis sektora, koji će u sklopu svojih predavanja prezentovati studentima programe i projekte koji se trenutno realizuju, a tiču se stimulisanja i razvoja preduzetništva, sa ciljem promjene shvatanja preduzetništva i preduzetničkog stila života kod mladih.

Svi studenti koji žele da prošire svoje znanje iz oblasti bankarstva i preduzetništva, mogu se prijaviti za ušešće na Konferenciji. 

Prijave za učešće na Konferenciji, a ujedno i za case study takmičenje, mogu biti individualne, u paru ili timske, i to putem sajta: 

Rok za slanje prijava je 31. mart 2019. godine.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.