Ekonomski fakultet, 01.04.2019

Dan otvorenih vrata Addiko banke – Upoznajte budućeg poslodavca!Dan otvorenih vrata Addiko banke – Upoznajte budućeg poslodavca!

Drage koleginice i kolege,

na osnovu potpisanog Sporazuma o saradnji između Ekonomskog fakulteta i Addiko banke, ovog puta imate priliku da posjetite svog potencijalnog budućeg poslodavca na Danu otvorenih vrata Addiko banke za studente Ekonomskog fakulteta koji će biti organizovan  u ponedjeljak 8. aprila 2019. godine u 11.00h u sjedištu Addiko banke (The Capital Plaza u Podgorici).

Iz prve ruke možete saznati kako je to biti dio bankarskog sektora, ali i kako jednog dana što lakše pronaći posao. Čućete priče zaposlenih, bivših studenata Ekonomskog fakulteta, o njihovom karijernom putu i radnom iskustvu u banci.

Na kraju dana, dobićete odgovor na veoma važno pitanje - Koje osobine moramo posjedovati da bi jednog dana bili uspješni u poslu?

 Pozivamo sve zainteresovane da se zbog što bolje organizacije prijave za učestvovanje na ovom događaju na mail: ndjurisic@ac.me najkasnije do petka, 5. aprila u 12h.

 Broj mjesta je ograničen.

Dobro došli!