Uspješno održana poslovna konferencija o reviziji i finansijama na Ekonomskom fakultetu




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U saradnji Ekonomskog fakulteta Podgorica i revizorske i konsultantske mreže SFAI  Montenegro koja je član ugledne međunarodne SFAI mreže (Santa FE Associates International), danas je održana poslovna konferencija „Revizija i finansije u susret 2020.“. Više od 60 prisutnih profesionalaca i studenata bilo je u prilici da čuje brojna predavanja, među kojima i predavanje direktora Evropske federacije računovođa i revizora čije je sjedište u Briselu, g-dina Pola Tomsona na temu „Revizija srednjih preduzeća – izazovi, uvidi regulativa EU 2020.“.

Dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr Nikola Milović je pozdravio prisutne i izrazio zadovoljstvo zbog saradnje sa uglednom međunarodnom mrežom SFEI ističući značaj saradnje akademskih institucija sa mrežama koje povezuju uspješne profesionalce u cilju podizanja standarda kvaliteta profesija kakve su profesije revizora i računovođa.

Nakon prezentacije udruženja SFEI Montenegro koju je održao Goran Strahinja u ime organizatora, polaznici su bili u prilici da čuju i ostala predavanja predviđenja agendom - predavanja prof. dr Branka Ljutića o koristima od revizije, zatim predavanje prof. dr Radovana Samardžića o saradnji revizije i klijenata, Igora Pavićevića o novoj regulativi u Crnoj Gori do 2010. godine, kao i Biljane Obradović o regulatornoj usaglašenosti firmi u funkciji uspjeha.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.