Student Ekonomskog fakulteta među dobitnicima priznanja Glavnog grada




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Student postdiplomskih studija Ekonomskog fakulteta, Milan Raičević, jedan je od  29 studenata koje je nagradio Glavni grad Podgorica za izuzetne rezultate postignute tokom školovanja. “Pored svega što smo uradili i što ćemo uraditi na planu razvoja Podgorice, vi ste bili, jeste i ostajete naša najvrjednija investicija. I ovo nijesu tek prigodne riječi za svečanu priliku, već izraz uvjerenja nas iz uprave Glavnog grada da su ljudi poput vas naš zalog za budućnost” izjavio je tom prilikom gradonačelnik dr Ivan Vuković.

Osim nagrade Glavnog grada, Milan Raičević je dobitnik i priznanja Ekonomskog fakulteta za uspjeh postignut tokom osnovnih studija. Kao nagradu za ovo priznanje, kolega Raičević je dobio i iskoristio priliku koja mu je pružena na osnovu Sporazuma o saradnju između Ekonomskog fakulteta i kompanije Voli, i postao član njihovog kolektiva. Prva grupa od oko desetak najboljih studenata Ekonomskog fakulteta u oktobru je otpočela svoje radno angažovanje u upravi kompanije, u okviru službi za koje su sami izrazili interesovanje.

Povodom plodotvorne saradnju Ekonomskog fakulteta i kompanije Voli, čija je prva aktivnost bila zaposlenje najboljih studenata, dekan prof. dr Nikola Milović je istakao: „Uvjereni smo da su jake veze između poslovnog sektora i visokog obrazovanja od vitalnog značaja. Zato uspješne domaće kompanije postaju sve više uključene u proces obrazovanja i profesionalnih treninga, što ima pozitivne efekte na obje strane i vodi ka dugotrajnom partnerstvu.”istakao je Milović.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.