The right start




The right start

„Studenti studentima“ je još jedan događaj u okviru kojeg ćemo pričati dobre priče na Ekonomskom fakultetu.

Sjutra (četvrtak, 16. 02.) u 11 h, u sali Mediteran, studenti će podijeliti sa kolegama svoja iskustva sa praksi, takmičenja, razmjena i studentskih poslova. Ovaj panel je i odličan izvor informacija svim mladim ekonomistima koji žele da upotpune svoje studentske dane i mogućnost da iz prve ruke saznaju više o prilikama koje su im na raspolaganju.

Na panelu će od Stefana Vešović biti riječi o tome kako doći do posla u toku studija. Lela Ražnatović podijeliće iskustva sa programa „Work and travel“, dok će Ivana Grgurović i Nebojša Milović iz ličnog iskustva reći nešto više o profesionalnim praksama u toku studiranja. Detalje sa takmičenja „Euroskills“ sa prisutnima će podijeliti prvoplasirani tim, studenti našeg fakulteta, Damjana Katnić i Bojan Pejović.  Takođe, biće riječi i o programima razmjene dostupnim našim studentima, te će ta iskustva prenijeti Ivana Grgurović i Lela Ražnatović.

„Studenti studentima“ je posljednji događaj u okviru manifestacije „The right start“. Zato vas pozivamo da zajedno zatvorimo prvu u nizu manifestacija koje nas očekuju u semestru koji je pred nama.

Dobro došli!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.