Ekonomski fakultet UCG je prava adresa za buduće stručnjake različitih ekonomskih oblasti




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Studijski programi Ekonomskog fakulteta UCG predstavljeni su na Danu otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore, 2. marta 2020. godine u Univerzitetsko sportsko-kulturnom centru.

Ekonomski fakultet razvija se i prati evropske trendove gotovo šest decenija. Prava je adresa za mlade ljude koji žele da postanu stručnjaci u oblasti vođenja ekonomske politike, finansija, menadžmenta, marketinga, preduzetništva, bankarstva, računovodstva ili da postanu uspješni privrednici i vlasnici privatnog biznisa.

Fakultet ima intenzivnu saradnju sa akademskom i poslovnom zajednicom i sporazume o saradnji sa više od 30 institucija iz regiona, Evropske unije, istočne Evrope i Sjedinjenih Američkih Država. Njegovi studenti mogu dio studija provesti na više od 50 partnerskih fakulteta.

Ovaj fakultet je prepoznatljivo mjesto održavanja predavanja vodećih svjetskih naučnika i stručnjaka. Među mnogim gostovanjima tokom prethodne godine, posebno se izdvaja predavanje dobitnika Nobelove nagrade za ekonomiju, profesora Finn E. Kydlanda, kao i predavanje svjetski poznatog i priznatog politikologa Frensisa Fukujame.

Značajno modernizovana infrastruktura Fakulteta učinila je proces studiranja kvalitetnijim i u potpunosti prilagođenim osobama sa invaliditetom. Osim toga, sve sale su opremljene novom računarskom opremom, interaktivnim tablama, dok je zgrada pokrivena internet signalom.

Više informacija o studijskim programima Ekonomskog fakulteta dostupno je u Informatoru. 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.