Prijave za projekat "Speak & sell"




Prijave za projekat "Speak & sell"
U periodu od 23. do 30. oktobra, Debatni klub Ekonomskog fakulteta u Podgorici, organizovaće „Speak & Sell“ projekat namijenjen unapređenju poslovnih vještina studenta kako bi se na što bolji način predstavili budućim poslodavcima. 
 
 "Speak & Sell"  je dvonedeljna radionica u organizaciji Debatnog kluba Ekonomskog fakulteta, koja će studentima EF ponuditi mogućnost da tokom radionica nauče vještine pregovaranja, važnost i praktičnost retoričkih vještina, vještine prodaje, kao i pisanja i finansiranja projekta.
 
Cilj projekta jeste da se studenti kroz praktične radionice i savjete iskusnih ljudi nauče, kako vještinama govora, tako i prodaje i kao krajnji rezultat da predstave svoj projekat dekanatu Ekonomskog fakulteta. Timu sa najboljom idejom slijedi i novčana nagrada.
 
Ukoliko želite da usavršite svoje vještine komunikacije, govorništva i prodaje i da naučite kako se piše i finansira jedan projekat, prijavite se na link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCKdrRlOXxE9GL-1mZqDfvV91SEg3iOTDi4k14MrzlGELKvA/viewform
 
Broj mjesta je ograničen, a prijave traju do 21. oktobra. 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.