Konkurs za Program stipendija njemačke privrede




Konkurs za Program stipendija njemačke privrede

U srijedu 25. oktobra u sali br. 103 sa početkom u 10 časova, biće održana prezentacija Programa stipendije njemačke privrede.  

Odbor njemačke privrede za Istočnu Evropu u saradnji sa Fondacijom Zoran Đinđić i njemačkim Ministarstvom za ekonomsku saradnju i razvoj već petnaestu godinu zaredom raspisuje konkurs za Program stipendija njemačke privrede za zemlje Zapadnog Balkana.  

Studentima završnih godina i onima koji su nedavno diplomirali Program stipendija pruža mogućnost profesionalnog usavršavanja u Njemačkoj u okviru stručnih praksi u trajanju od tri do šest meseci. Troškovi boravka i stručnog usavršavanja su u potpunosti pokriveni od strane njemačke vlade i kompanija učesnica u Programu. 

Kroz Program stipendija njemačke privrede je za četrnaest godina postojanja više od 600 mladih ljudi imalo priliku da se stručno usavršava u nekim od vodećih kompanija u Njemačkoj, a ove godine obezbijeđeno je 75 praktikantskih mesta. Prijave su otvorene do 13. novembra, a više o uslovima konkursa možete pronaći na stranici: www.djindjic-stipendienprogramm.de/applicants/

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.