Stručna praksa za studente Ekonomskog fakulteta 




Stručna praksa za studente Ekonomskog fakulteta 
Dekan Ekonomskog fakulteta, prof. dr Nikola Milović i izvršna direktorica kompanije Neregelia d.o.o., Ljilja Pižurica potpisali su danas sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji fakulteta i renomirane crnogorske kompanije. 
 
Predmet sporazuma ima za cilj približavanja prakse i teorije studentima, posebno iz oblasti prodaje, logistike, računovodstva i finansija.
 
Sporazum treba da unaprijedi znanja studenata ekonomije kroz primjere iz prakse, kao i da im pruži mogućnosti za razvoj i omogući unapređenje praktične nastave na ciljanim predmetima. 
 
Pored posjete ovoj kompaniji, gdje će se studenti upoznati sa načinom funkcionisanja jednog distributivnog centra, saradnja će obuhvatiti i predavanja  stručnih lica kompanije Neregelia u toku ljetnjeg semestra. 
 
Posebno važan segment saradnje je obezbjeđivanje stručne prakse. U periodu od jula do kraja septembra, Neregelia će otvoriti svoja vrata za za studente završne godine, apsolvente i postdiplomce Fakulteta, koji se dobrovoljno prijave. Studenti će imati priliku da se tokom trajanja obuke upoznaju sa svakodnevnim poslom u sektorima logistike, finansija i servisa kupaca.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.