Ekonomski fakultet

Objavljen konkurs za dodjelu Godišnje nagrade Centralne banke Crne GoreCentralna banka Crne Gore objavila je konkurs za dodjelu Godišnje nagrade za 2018. godinu za kategorije najboljeg diplomskog, magistarskog i doktorskog rada iz oblasti bankarstva i monetarne politike i teorije.


Pravo učešća na konkursu imaju državljani Crne Gore koji su u prošloj kalendarskoj godini odbranili svoj diplomski, magistarski ili doktorski rad na nekom od univerziteta, fakulteta ili visokih škola u Crnoj Gori.


Novčani iznos Godišnje nagrade za diplomski rad iznosi 2.000,00 EUR, za magistarski rad 3.000,00 EUR, odnosno 4.000,00 EUR za najbolji doktorski rad.


Rok za dostavljanje radova je 20. februar 2018. godine, a svečano uručenje nagrada biće upriličeno 11. aprila tekuće godine, na Dan Centralne banke Crne Gore.


Tekst konkursa za dodjelu Godišnje nagrade CBCG možete preuzeti na linku.


Nagrada Centralne banke Crne Gore ustanovljena je 2007. godine, sa namjerom da ova institucija bude aktivni učesnik u procesu podizanja svijesti o važnosti razvijanja i njegovanja naučne i stručne misli u Crnoj Gori, a koja se odnosi na oblasti bankarstva, monetarne politike i teorije.

Facebook Viber Twitter Google LinkedIn StumbleUpon Tumblr Pinterest Email Print