Nagrađen rad studenata Arhitektonskog fakulteta na 31. Međunarodnom salonu urbanizma




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Na 31. Međunarodnom salonu urbanizma u Čačku, Arhitektonski fakultet Univerziteta Crne Gore učestvovao je sa osam studentskih radova, od kojih su tri rada prošli selekciju, te su dio izložbene postavke Salona, u periodu od 8. do 13. novembra 2022. godine.

Nakon žiriranja radova, u kategoriji 12_Studentski radovi, priznanje su osvojili studenti Sofija Poleksić, Filip Ružić i Tripko Janjić, sa radom CIVITAS - vertikalni grad za izbjeglice, pod mentorstvom prof. dr Svetlane Perović i saradnice u nastavi dr Sanje Savić, na predmetu treće godine (Urbanističko projektovanje II).

Osim nagrađenog rada, na izložbi Salona su predstavljeni radovi studenata Martine Vukotić, Ane Krivokapić, Anđele Samardžić i Alekse Markovića, sa idejnim rješenjem urbanog bloka u Nikšiću, pod mentorstvom doc. dr Vladimira Bojkovića i saradnice MSc Jelene Bajić Šestović, kao i rad studenata Sare Savković, Marije Šutović i Alekse Todorovića, sa nazivom ZIP-LINE, pod mentorstvom prof. dr Svetislava Popovića i saradnica u nastavi: MSc Jelene Bajić Šestović, dr Sanje Savić i dr Nevene Mašanović.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.