Kompanija „Trebjesa“ nagradila tri studenta Metalurško-tehnološkog fakulteta




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Metalurško-tehnološki fakultet i Industrija piva i sokova „Trebjesa“ Nikšić nastavljaju višegodišnju uspješnu saradnju, koja se ogleda kroz aktivnu i  afirmativnu  ulogu  ove kompanije u realizaciji stručne prakse studenata, sponzorstava studentskih aktivnosti  i nagrađivanje najboljih studenata MTF-a. 

U skladu sa potpisanim Sporazumom, kompanija „Trebjesa“ je, i ove godine, opredijelila jednokratne novčane nagrade za tri studenta studijskog programa Zaštita životne sredine, koji su osnovne studije završili sa najboljom prosječnom ocjenom. Dobitnici za proteklu studijsku godinu su: Janković Đina, Osmajić Milorad i Pejović Vladan.

Tim povodom,danas je, na Metalurško-tehnološkom fakultetu, menadžer korporativnih poslova kompanije „Trebjesa“, gđa Natalija Milić, dodijelila nagrade studentima, čestitala postignute uspjehe i poželjela još bolje rezultate u nastavku studiranja i profesionalne karijere.

Dekan MTF-a  prof. dr Mira Vukčević  zahvalila se  menadžmentu kompanije „Trebjesa“ na dugotrajnoj i kontinuiranoj saradnji i podršci aktivnostima ove univerzitetske jedinice, uz želju da će se oblasti i opseg saradnje, na obostrano zadovoljstvo,  u narednom periodu širiti.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.