Edukativni kurs za studente: Panda Labs Junior for Just transition




Edukativni kurs za studente: <span class="CyrLatIgnore">Panda Labs Junior for Just transition</span>

NVO Eko-tim realizuje Edukativni kurs za studente, koji su zainteresovani za oblasti, kao što su: (I) biodiverzitet i značaj biodiverzitetskih usluga za razvoj društva, (II) posljedice nerazumijevanja i neodrživog odnosa savremenog čovjeka prema prirodi, (III) ciljevi održivog razvoja, cirkularna ekonomija i zeleno preduzetništvo kao odgovor na trenutno stanje, (IV) razvoj start-up ideja na bazi prethodno stečenih znanja,  i dr. 

Edukativni kurs je nastavak projekta Panda Labs Junior for Just Transition, sa jednom novinom, a to je da će studenti imati priliku da kurs pohađaju uživo.

Za realizaciju, gore pomenutih tematskih cjelina biće angažovani eksperti iz akademske zajednice, državnog i civilnog sektora, što je garancija da će studenti imati priliku da uče od najboljih.

Tehničke pojedinosti

Kurs će biti realizovan na način što će predavanja biti organizovana u formi školskog časa (45 min).  Planirano je da se predavanja održavaju jednom sedmično sa najviše tri tematska predavanja po danu.

Početak edukativnog kursa planiran je za februar, a isti će biti realizovan u prostorijama Centra za razvoj nevladininh organizacija (CRNVO) – TBC.

Studenti koji odslušaju predavanja, uz sve benefite, koje kurs nudi sam po sebi, steći će uslove i da učestvuju na hakatonima, kao i drugim događajima koji su sastavni dio projekta.

Kako se možeš prijaviti ?

Dovoljno je da pošalješ svoje interesovanje za Panda Labs Junior for Just Transition edukativni kurs na email: akrivokapic.et@gmail.com  i tvoje mjesto će biti rezervisano. Ukoliko imaš bilo koja pitanja, a tiču se pojedinosti samog kursa ili projekta, budi slobodan/na da nas kontaktiraš u bilo kojem trenutku putem telefona: +382 69 291 005.

 

Očekujemo te !

NVO Eko-tim



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.